Campagnolo, Deda, Seasucker & Feedback

Pedaleur de Flandres is actief als agent voor ICC (International Cycle Connection BV) binnen België. ICC verzorgt de verkoop van legendarische merken zoals Campagnolo en Deda Elementi aan distributeurs en fietsfabrikanten binnen de Benelux.  Voor Seasucker en Feedback Sports beheren zij de exclusieve distributie naar de dealers in de Benelux.

Campagnolo is een legendarische Italiaanse fabrikant van fietsonderdelen, gevestigd in Vicenza, Italië. Het bedrijf werd in 1933 opgericht door Tullio Campagnolo. Campagnolo staat bekend als een van de meest prestigieuze fabrikanten van fietsonderdelen ter wereld.

Of je nu uit je huis stapt om deel te nemen aan Milano-Sanremo, of gewoon om een ritje te maken met je vrienden, Deda Elementi produceert het sturen, stuurpennen en andere onderdelen voor je fiets met precies dezelfde zorg en passie.

Feedback Sports is wereldwijd marktleider op het gebied van fietsgereedschappen en gereedschapskisten, fietsreparatiestandaards, wand- en vrijstaande fietsopbergsystemen en indoortrainers.

 

Seasucker produceert unieke dakdragers met vacuüm cups voor het vervoeren van jouw fiets, ski’s, dakkoffer of andere cargo. Praktisch te monteren op iedere auto zonder trekhaak of vaste dakdragers.

 

Meer info

Contact en meer info


    We proudly represent these brands

    0