About

Pedaleur de Flandres is de combinatie van twee uitdrukkingen uit de fietsgemeenschap.

Pedaleur De Charme : een renner met een elegante positie op de fiets, met een soepele trapstijl, met een fantastische uitstraling. De term verwijst naar Hugo Koblet. Hij is bekend om zijn ongeëvenaarde stijl. Wist je dat hij een spons met cologne in de achterzak van zijn gele trui droeg, zodat hij er steeds goed zou uitzien en lekker zou ruiken op het podium in de Tour de France?

Flandrien : een renner met een sterke wil om steeds op nieuw aan te vallen tot hij uiteindelijk de eindstreep bereikt. Ruwe Vlaamse wegen en heuvels in combinatie met slecht weer houden hem niet tegen. Een echte Flandrien houdt er in alle omstandigheden van om met zijn fiets te rijden.

Dieter : een renner die al meer dan 15 jaar gepassioneerd is door fietsen. Hij heeft verschillende jaren aan wedstrijden deelgenomen tot hij zijn weg vond in de fietsindustrie. Sociale media en online marketing zijn een andere passie. Zijn kennis van de fiets in combinatie met een grote interesse in de online gemeenschap maken van hem de juiste persoon om je bedrijf te helpen.

Pedaleur de Flandres levert je de producten en de diensten die ervoor zorgen dat jij of je bedrijf er in alle omstandigheden goed en professioneel uitzien. Dieter testte alle producten die wij aanbieden persoonlijk; op Vlaamse kasseien, op zonnige fietspaden in Spanje en op prachtige bergwegen in Zwitserland.

We proudly represent these brands