Welkom bij Pedaleur de Flandres

Wij ondersteunen fietsers, fietsenmerken en -bedrijven

Pedaleur de Flandres is gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van high-end fietsmerken. Wij kiezen ervoor om te werken met producten die ons prikkelen, die ons gelukkig maken, die zich onderscheiden van andere producten op de markt. Wij geloven dat onze directe persoonlijke benadering en onze passie voor fietsen het verschil maken.

Als wielerfanaten maken we graag ritten of kijken we samen met vrienden naar wedstrijden. In ons wielerclubhuis kun je terecht voor een kop koffie of een drankje. Kom meer te weten over onze toekomstige evenementen op onze community pagina.

Verder leer je op onze website meer over onze diensten, de producten die wij distribueren of de bedrijven die wij vertegenwoordigen. Wil je onze producten zien, voelen of ervaren? Kom dan gerust langs in onze showroom en maak een afspraak via onze contactpagina.

Vraag je je af waar de naam Pedaleur de Flandres vandaan komt? Ontdek het verhaal achter onze naam.

 

 

Wat doen we?

Distributie – Agent – Diensten

Pedaleur de Flandres vertegenwoordigt fietsmerken en bedrijven binnen de fietsindustrie. Wij zijn actief als distributeur in de Benelux en in Zwitserland en ondersteunen fietsmerken die actief zijn in de Benelux met hun vertegenwoordiging. Onze op maat gemaakte diensten met vertalingen, online marketing en merkpromotie helpen bedrijven te groeien. Pedaleur de Flandres is jouw knecht binnen de fietsindustrie.

Cycling Community

Bioracer Switzerland

Veloforte

Basso

Lee Cougan

Ampler

Silca

Webshop

Translations

 

 

 

Webshop

Een kleine greep uit onze webshop

Onze webshop biedt een breed scala aan producten. We hebben onze eigen Pedaleur de Flandres swag. Er is lekkere koffie van Vertical Coffee Roasters & Il Magistrale maar ook coole gadgets van Wahoo of de high-end tools, tassen, pompen en waxen van Silca.

Neem gerust eens een kijkje.

WEBSHOP

@pedaleurdeflandres

Instagram

We proudly represent these brands