Bioracer Switzerland

Pedaleur de Flandres zorgt ervoor dat de snelste en de best uitziende wielerkledij eindelijk beschikbaar wordt in Zwitserland.

Sinds de start is Bioracer toegewijd aan één missie : we make you faster.

Bioracer houdt daarvoor één basisprincipe in acht : de rijder is de maat van alle dingen. Deze missie gaat verder dan enkel het leveren van de snelste kit. Bioracer bezorgt je namelijk alle tools om het maximum uit jezelf te halen. Bioracer bekijkt fietsen en wielrennen vanuit een andere hoek en probeert de puzzelstukken zo in elkaar te passen zodat jij het snelste bent. 

Bioracer biedt een standaard collectie aan, maar je kan ook je eigen outfit ontwerpen. Maar er is meer dan alleen wegwielrennen, Bioracer biedt ook outfits aan voor schaatsen, triatlon, hardlopen, BMX en meer.

Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via +41 79 707 81 98

Meer info

Made in Belgium

Bioracer werd opgericht in 1986 en is gevestigd in België. Bioracer is altijd vooruitstrevend geweest bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van fietskleding. Hun missie is duidelijk en simpel: we maken je sneller.

Duizenden professionele atleten kiezen voor Bioracer omdat ze de beste kit nodig hebben om op het hoogste niveau te kunnen concurreren. Ze zijn ervan overtuigd dat ze deze zullen ontvangen, omdat Bioracer de wetenschappelijke gegevens heeft om hun claims te staven, maar ook vanwege de indrukwekkende lijst met medailles. Atleten in Bioracer kledij wonnen meer dan 600 medailles op de Olympische Spelen en of bij Wereldkampioenschappen.

Het gaat niet alleen om het leveren van de snelste kit. Het gaat er ook om je alle tools te geven om de snelste te zijn op basis van jouw capaciteiten. Deze filosofie gaat veel verder dan enkel kleding. Bioracer ontwikkelde bijvoorbeeld de eerste moderne koersschoen en het eerste digitale fietsopmetingsysteem. Dit zijn slechts enkele van de innovaties ontwikkeld door Bioracer met als doel je comfort op de fiets en uiteindelijk je snelheid te verbeteren.

Bioracer volgt één basisbeginsel: de atleten zijn de maat van alle dingen. Innovaties kunnen alleen leiden tot een doorbraak wanneer zij de atleet ten goede komen. Bioracer kijkt uit alle hoeken naar het wielrennen en probeert de stukken zo te passen dat ze jouw puzzel compleet maken. Ze doen dit met één doel in gedachten: jou sneller makenCustom team wear

Bioracer biedt je de kans om je eigen fietskleding vanaf nul te ontwerpen. Samen met het grafisch designteam transformeer je je ideeën en gedachten tot een uniek ontwerp. Bioracer beschikt over meerdere patronen, kleuren en stijlen zodat jij er zal uitspringen in het peloton. Bij je eerste bestelling betaalt je een kleine kost voor het ontwerp. Alle toekomstige reorders van dezelfde kit zijn vrij van ontwerpkosten.

Alle technologie uit de standaard Bioracer collectie zijn verkrijgbaar als custom teamkleding. Er zijn meer dan 150 artikelen die aan je persoonlijke voorkeur kunnen worden aangepast. Na goedkeuring van je ontwerp zal de kit na ongeveer 6 tot 8 weken klaar zijn. Je kan al een custom kledingorder plaatsen vanaf 10 stuks per artikel. Neem gerust contact op voor een persoonlijke prijsofferte voor je team, je bedrijf of je merk.

Bioracer collection

​Bioracer kleding is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je het maximale uit jezelf en je rit kan halen. De collectie bevat items voor elke type renner, van de occasionele zondagrijder tot de semi-professionele renner. De tempest en pixel technologie houden je warm en zorgen voor je veiligheid wanneer het kouder en donkerder wordt. Terwijl airmesh je de nodige verkoeling bezorgt tijdens hete zomerdagen. Ontdek hier de Bioracer collectie. Neem contact met ons op als je meer informatie wenst .

Contact en meer info


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    We proudly represent these brands